Pretraga
Filters

Opšti uslovi kupovine

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA “MAROSO FASHION” DOO BEOGRAD

NAČIN PLAĆANJA ROBE:

BESPLATNA DOSTAVA NA VAŠU ADRESU VAŽI ZA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE.

Artikal koji je poručen,plaća se po ceni na dan poručivanja. Za kupovinu putem naše internet prodavnice, moguća su tri načina plaćanja:

1. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku.

2. Plaćanje putem platnih kartica Visa, MasterCard ili Maestro koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

3.Plaćanje putem opšte uplatnice na račun izdavaoca robe

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI:

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca, za online plaćanje,za kupovinu robe mozete izabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu EMS-a na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate. Ukoliko je transakcija uspešna, bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i bićete u mogućnosti da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Stranica banke je zaštićen i sigurna za ovaj način plaćanja.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ ROBE – ODUSTANAK I ZAMENA

ISPORUKA ROBE

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe Daily express u roku od najkasnije 5 radnih dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu. Isporuka se vrši do 17 h.

Kuriri Daily express-a pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 09-17h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena,U tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju.

 POVRAĆAJ ROBE – ODUSTANAK I ZAMENA

Ukoliko ste primili pošiljku i ustanovili da vam Vam artikal ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine,  rok za povrat artikla je 14 dana od dana preuzimanja artikla. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti oštećena ili nošena,Artikal se mora vratiti u originalnoj ambalaži, uz priloženu fakturu na adresu firme Maroso Fashion DOO Bulevar Zorana Đinđića 45D local 18 ,kao i da elektronskim putem obavestite prodavca na mail adresu: office@marosofashion.com Takođe,treba popuniti obrazac za odustanak od ugovora, a koji zajedno sa obaveštenjem iz člana 27. stav 1. i 2. možete preuzeti ovde. U slučaju odustanka od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, takođe snosite samo direktne troškove povraćaja robe, dok mi snosimo troškove dostave novog artikla. Nakon preuzimanja vraćenog artikla a u roku od 5 radnih dana ,   biće Vam poslat drugi artikal za zamenu ili vraćen novac na tekući račun u roku od 10 dana nakon prijema artikla.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, http://www.marosofashion.com/ je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

OBAVEŠTENJE IZ ČLANA 27. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA:

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana. Pravo na odustanak potrošač ostvaruje popunjavanjem Obrazca za odustanak i slanjem popunjenog obrasca trgovcu u roku od 14 dana od dana prijema robe. U slučaju odustanka potrošač snosi samo troškove povraćaja robe.